SKAM sesong 5

SKAM er ikke lenger et ord man forbinder med at man har sluppet en sur og høylytt en på bussen hvor til og med bussjåføren blir grønn rundt nebbet. Neida du, skam forbinder man nå med den populære serien NRK har skapt. Hele Norge og store deler av verden har fulgt med og sittet som polstret foran skjermen for å se hva som skjer.

Men (Vet at norsk lærerne mine har fortalt meg at man aldri skal starte en setning med "Men" men det bryr meg midt i fiseringen. Ibsen, Knutsen og Ludvigsen eller hva nå enn disse nissene het som laget skriftspråket vårt så tviler jeg på at de leser bloggen min nå) Lørdag 24.06.17 så tok SKAM eventyret slutt og folk kunne endelig gå tilbake til sin normale hverdag. 
Det er sikkert mange som sitter der hjemme nå og lurer på om jeg har sett på SKAM. Vel for noen måneder siden så ble jeg lei av å høre om SKAM uansett hvilken retning jeg snudde meg. Så jeg bestemte meg for å ta en liten titt på første episode av sesong 1. Og plutselig senere den kvelden var jeg halvveis i sesong 2...   Noen dager senere var jeg også blitt forvandlet til et hysterisk troll som hver dag sjekket NRK P3 sine nettsider for nye SKAM klipp. 

Nå som serien er slutt og vi har fått en bedre forståelse for hvordan dagens ungdommer har det, så føler jeg at det er min plikt å sette fokus på de som ofte blir glemt i dagens samfunn. Nettopp de eldre. Elller den eldre garde som jeg liker å kalle dem. Jeg har derfor nå laget sesong 5 av SKAM.


 

I sesong 5 av SKAM følger vi Sigvald. En ensom gammel mann. Som liten var han fattig og hadde han ikke blitt født som gutt så hadde han ikke hatt noe å lekt med. Livets harde skole (Som mange liker å kalle det) har Sigvald master grad i. 

Føler du allerede SKAMmen flomme over deg? Fortvil ikke. For her er nemlig første episode av sesong 5 med SKAM

#SKAM #YouTube #NRK #P3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stunning Stan

Stunning Stan

22, Flekkefjord

Kategorier

Arkiv

hits